Koel- en vriescellen

Koel- en vriescellen

Voor het bewaren en verwerken van uw producten is het van groot belang dat u een constante temperatuur kunt handhaven in uw geconditioneerd ruimte.

Het koelen van een niet goed gebouwde geconditioneerde ruimte zult u zeker gaan merken aan uw energieverbruik. Om deze redenen is het van belang dat u kiest voor een gerenommeerde leverancier voor uw geconditioneerde ruimtes.

Omdat wij uitsluitend werken met hoogwaardige producten, perfect uitgewerkte details en vakkundige monteurs bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

Onze werkzaamheden vinden meestal plaats in de levensmiddelenindustrie, fruitteelt en foodretail. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de huidige HACCP-eisen en zijn zowel onze producten als leveranciers hier nauwkeurig op geselecteerd.

Onze sandwichpanelen zijn standaard voorzien van PIR BS2d0. Onzepanelen zijn 40mm tot 220mm dik en aan beide zijde voorzien van 0.63mm staalplaat met een hoogwaardige coating. Zie voor meer informatie over onze sandwichpanelen de rubriek “sandwichpanelen”.

Voor de levering van de deuren hebben wij een aantal vaste leveranciers die hoge kwaliteit produceren. Door de jarenlange samenwerking met deze fabrikanten zijn onze prijzen concurrerend en zijn de levertijden goed. In combinatie met onze vakbekwame monteurs is uw eindresultaat van formaat. Bij Syboned B.V. werken monteurs met een elektrische opleiding waardoor ook geautomatiseerde deuren tot de mogelijkheden behoren.

Voor meer informatie over onze koel- en vriescellen download de onderstaande brochure “geconditioneerde ruimtes” of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.