Prefab koel- en vriescellen

Prefab koel- en vriescellen

Voor diverse gerenommeerde koel technische installatiebedrijven levert en monteert Syboned B.V. de zogenaamde prefab koel- en vriescellen met name in de foodretail, zorginstellingen en restaurants. Syboned B.V. maakt zich sterk door zijn flexibele opstelling in de voorbereiding en de uitvoering van projecten.

De prefab koel- en vriescellen worden in de fabriek naar uw wensen op maat gemaakt. Hierdoor is de montagetijd op de bouwplaats minimaal.

Door middel van de speciale messing en groef verbinding voorzien van een haaksluiting worden de prefab vloeren, wanden en plafonds zonder bevestigingsmiddelen met elkaar verbonden. Dit resulteert in een zeer snelle montage met een hoogwaardige afwerking en de beste thermische resultaten.

Syboned B.V. verzorgt graag de totale vervanging van uw oude koel- en vriescellen om de bouwtijd minimaal te houden. Het is mogelijk dat we de bestaande koel- en vriescellen demonteren, afvoeren en direct de nieuwe prefab cellen monteren.

Naast de levering van de prefab koel- en vriescellen heeft Syboned B.V. ook een groot assortiment aan toebehoren zoals rekstellingen, (opklapbare) opritten, stootranden en insteekunits.

Voor meer informatie over onze prefab koel- en vriescellen download de onderstaande brochure of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.