Hefdeuren

Hefdeuren

Alle hefdeuren worden specifiek voor uw bedrijf geproduceerd. Iedere situatie is verschillend en daarom is bij Syboned B.V. ook niets standaard.

Voor ieder toepassing is een juiste hefdeur te vinden die voldoet aan de eisen die u van een deur verlangt.

– Koelhefdeuren vanaf + 0C°;
– Vrieshefdeuren tot -40C°;
– Koelhefdeuren voor ULO-bewaring;
– Brandwerende hefdeuren:

Het grote voordeel van hefdeuren is dat deze deuren strak naast elkaar gemonteerd kunnen worden doordat ze verticaal openen. Op deze manier kunt u een cel over de gehele breedte voorzien van een deuropening waardoor u de ruimte maximaal kunt benutten.
Het is belangrijk dat een hefdeur goed functioneert binnen uw bedrijf om zo uw energiekosten tot een minimum te beperken.

Energiebesparing begint natuurlijk met de juiste afdichting en isolatiewaarde van de deur, Daarnaast is het ook niet onbelangrijk is dat de deur niet onnodig opent of zelfs open staat. Doormiddel van afstandsbedieningen, sensors en trekschakelaars zijn onze deuren gemakkelijk te bedienen en passen onze hefdeuren perfect in uw logistieke proces.

Indien uw hefdeur is bestemd voor het langdurig gasdicht afsluiten van uw ULO-bewaarcel, dan kan natuurlijk een handbediende uitvoering ook volstaan.

Al onze deuren hebben een volledig koudebrugvrije constructie en zijn gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialen zoals foodsafe coatings of RVS waardoor ze aan de strengste eisen voldoen in de food- en farmaceutische industrie.

Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op of download voor meer informatie onze brochure “geïsoleerde deuren”.