Schuifdeuren

Schuifdeuren

Schuifdeuren worden geheel naar wens van de klant geproduceerd. Omdat wij niet afhankelijk zijn van een bepaalde fabrikant is ons aanbod zeer divers.
Voor iedere toepassing is een juiste deur te vinden welke voldoet aan de eisen die u van een deur verlangt.

– Koelschuifdeuren vanaf + 0C°;
– Koelschuifdeuren voor ULO bewaring;
– Vriesschuifdeuren tot -40C°;
– Brandwerende schuifdeuren tot 60minuten;
– Bedrijfsschuifdeuren:

Schuifdeuren worden in het bedrijfsleven veel toegepast omdat een schuifdeur bij het openen weinig kostbare ruimte in beslag neemt. Doordat de doorgang geheel benut kan worden is de kans op schade door intern transport minimaal.

Het is belangrijk dat een schuifdeur goed functioneert binnen uw bedrijf om zo uw energiekosten tot een minimum te beperken.
Besparing begint natuurlijk met de juiste afdichting en isolatiewaarde van de deur, maar ook niet onbelangrijk is dat de deur niet onnodig opent of juist open staat. Doormiddel van afstandsbedieningen, sensors en of trekschakelaars zijn de deuren gemakkelijk te bedienen en passen onze deuren perfect in uw logistieke proces.
Al onze deuren hebben een volledig koudebrug vrije constructie en zijn gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialen zoals foodsafe coatings of RVS waardoor ze aan de strengste eisen voldoen in de food- en farmaceutische sector.

Tevens is het leveren van 60 minuten brandwerende schuifdeuren met certificaten mogelijk.

Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op of download voor meer informatie onze brochure “geïsoleerde deuren”.